top of page

Sportmassage
 

Sports massage on leg

De sportmasseur zorgt ervoor dat sporters kunnen doen waar ze goed in zijn. Massages zijn nodig om fit te blijven, sneller te herstellen na zware inspanningen en blessures te voorkomen.

Blij met onze nieuwe sportmasseur Tom! Hij zorgt voor een sneller herstel bij blessure of na het sporten, een verbetering van de doorbloeding bij een vastlopende nek of rug en hij geeft een ontspanningsmassage indien wenselijk. Een super mooie aanvulling en ondersteuning in onze praktijk.

TRAINING EN HERSTEL ** HERSTELMASSAGE

Ons vak en wij als gemiddelde Nederlander zijn erg gericht op training. Herstel gaat toch vanzelf? Door maar lang genoeg rust te nemen herstellen we wel. Deels is dat zo, maar we kunnen ons herstel een duwtje in de rug geven. Wat we nog meer kunnen doen om het herstel een optimale kans te geven is verschillend per persoon, daarom komen we graag hierover met u in gesprek. 

 

Om het herstel te bevorderen bieden wij nu naast reguliere fysiotherapie HERSTELMASSAGES. Het stimuleert de doorbloeding, verbetert de zuurstof toevoer, afvalstoffen worden beter afgevoerd en bindweefsels worden mobieler. Maak eens kennis met onze manier van masseren. U kunt ons gewoon bellen of appen voor meer info: 06-12546481.

Sports Injury
bottom of page