top of page

Covid-19 hersteltraject

coronavirus-disease-covid-2019-5060522__480.jpg

De nieuwste inzichten in de revalidatie na COVID! Een persoonlijk en gefaseerde aanpak! 

 

Stap voor stap, gefaseerd naar een fit en belastbaar ex-COVID-19 patient. Wij zijn specifiek opgeleid en bijgeschoold! Een traject waarin je samen met je fysio een persoonlijk programma doorloopt. Indien nodig zal onze diëtiste en acupuncturiste ook worden betrokken.

 

Een gecontroleerd en volledig traject wat vergoed wordt door je zorgverzekeraar.

Ons team biedt u de beste persoonlijke zorg met de nodige verschillende zorgverleners onder 1 dak! Duidelijk, vertrouwd en persoonlijk.

Het belang van bewegen na coronatijd

Elke sessie middelmatig intensieve fysieke activiteit stimuleert een toename in het anti-ziekmakende vermogen van macrofagen en andere cellen van het immuunsysteem en ontstekingsremmende werking van de cytokines in het bloed. 

Actieve spieren produceren bij middelmatig intensieve fysieke activiteit interleukine-6. Deze heeft een beschermende werking, doordat het ontstekingsbevorderende cytokines in de longen onderdrukt. Hierdoor ontstaat er een beschermend milieu wat tot enkele uren na de activiteit aanhoudt. Op lange termijn zullen deze tijdelijke veranderingen in het immuunsysteem na elke fysieke activiteit leiden tot een verlengde bescherming tegen infectie ziektes.

 

Heb je corona gehad en wil je op een verantwoorde manier je belastbaarheid weer op peil brengen? Wij zijn specifiek bijgeschoold om jou een persoonlijke begeleiding te geven.

Gym Equipments
bottom of page