Volg FysioVorden op

  • Facebook Classic

Volg Leefstijl Trainingen op

 

Locaties

 

 
 

FysioVorden is in Vorden een moderne praktijk voor fysiotherapie.

De praktijk is gevestigd in het squashcentrum van Indoor Sport Vorden. In de entree vindt u de wachtkamer met een leestafel. De behandeling vindt plaats in een prettig ingerichte behandelkamer.

 

Tevens is het mogelijk dat de therapeut verderop in het behandeltraject de patiënt mee naar buiten neemt. De lichamelijke klacht wordt dus vanuit een actieve benadering in behandeling genomen. Hierdoor wordt de patiënt meerdere mogelijkheden geboden om zelf te werken aan zijn/haar herstel. 

 

Het gebouw is rolstoel vriendelijk. 

 

FysioVorden werkt samen met een podologe en een cesartherapeute. Deze samenwerking, genoemd Paramedisch Centrum 'teLIJF', is tevens gevestigd in Indoor Sport Vorden. teLIJF heeft als doel de zorg te optimaliseren. Soms is verwijzing naar een collega nodig. De behandellocatie blijft voor u hetzelfde wat rust, herkenning en regelmaat biedt. Dit komt uw herstel ten goede.

Adres FysioVorden

​

Overweg 18

7251 JS Vorden

 

De praktijk is gevestigd in Squash Centrum Vorden.

FysioRenkum is een praktijk gevestigd op Landgoed Quadenoord.

Als u Landgoed Quadenoord betreedt verwondert u zich over de rust en de natuur. De toegangsweg voor auto's is onverhard. Voor fietsers en wandelaars zijn er verharde fietspaden. Kom gerust sportief aan!

Bij binnenkomst in huize Quadenoord vindt u onze ontvangstruimte tevens wachtruimte. Bij mooi weer is het mogelijk om in onze landgoedtuin plaats te nemen.

 

De praktijk biedt mogelijkheden voor behandeling in de behandelruimte, in de trainingsruimte en buiten. En unieke locatie dat vele mogelijkheden heeft om uw herstel te optimaliseren.

FysioRenkum werkt samen met LAGENDIJK Training Quadenoord. Een trainingscentrum dat gericht is op personal training, sportspecifieke training en topsport training.

Adres FysioRenkum

​

Quadenoord 6

6871 NG Renkum

 

De praktijk is gevestigd in LAGENDIJK Training Quadenoord.

 

FysioVeenendaal is een praktijk binnen Centrum voor Bewegen in Veenendaal.

Centrum voor Bewegen staat voor medische fitness en verantwoorde training. In onze filosofie passen geen activiteiten die gericht zijn op meer dan normale spierontwikkeling, op lichaamscompetitie of vechtsporten. Voor dergelijke programma’s is elders voldoende aanbod.

INLOOPSPREEKUUR: 

Iedere donderdag 10.00 - 11.00 uur

  • vragen

  • afspraak plannen

  • kort paramedisch onderzoek

  • oefenprogramma opnieuw afstemmen

  • lenen/aanschaf oefenmateriaal

  • en meer

 
Vanaf 12 september. Kom gewoon binnen wandelen! 

Adres FysioVeenendaal

​

Centrum voor Bewegen
Plesmanstraat 2
3905 KZ Veenendaal

Vacature fysiotherapeut 

Parttime, zzp

Locaties: Vorden, Renkum, Veenendaal (combinatie mag)

De praktijken richten zich naast algemene reguliere fysiotherapie veelal op het behandelen van orthopedische problematiek en het behandelen van sporters. Daarnaast zijn de praktijken in ontwikkeling en gaan we in de toekomst sportspecifieke programma's aanbieden. Wil je hierin meedenken dan is dit misschien wel een hele mooie kans voor jou.

 

Neem contact op met:

Corinne Lamers: 06-12546481 of info@fysiorenkum.nl